مصرف زیاد نوشیدنی‌های کافئین دار در ماه‌های اول بارداری خطر سقط جنین را افزایش می‌دهد

 محققان آمریکایی  اعلام کردند مدرک
قاطعی در دست دارند که نشان می‌دهد مصرف زیاد نوشیدنی‌های کافئین دار در
ماه‌های اول بارداری خطر سقط جنین را افزایش می‌دهد.
محققان در گزارشی که در “مجله زنان و زایمان” منتشر شده است نوشتند، زنان
باردار به منظور حفظ سلامت جنین خود در پنج ماه نخست دوران بارداری بهتر
است از نوشیدن هرگونه نوشیدنی کافئین‌دار خودداری کنند.
این موضوع که زنان باردار با مصرف زیاد نوشیدنی‌های کافئین دار در هر
روز سلامت جنین خود را به مخاطره می‌اندازند، موضوع تازه‌ای نیست.
پیش از این مطالعات نشان داده‌اند که مصرف سه فنجان قهوه یا ‪۳۰۰‬ میلی‌گرم قهوه در روز با افزایش خطر سقط جنین ارتباط دارد.
برای بررسی این موضوع محققان بیش از هزار زن باردار را مورد بررسی قرار
دادند. تمام این زن‌ها در دوران بارداری خود به اندازه دوران غیربارداری،
قهوه یا نوشیدنی‌های کافئین دار مصرف می‌کردند.
محققان دریافتند که خطر سقط جنین در زنان با افزایش مصرف کافئین به
اشکال مختلف قهوه، چای، شکلات داغ (هات چاکلت)، نوشیدنی‌های کافئین‌دار یا
ترکیبی از تمام آنها، افزایش می‌یابد.
این مطالعه نشان داد، خطر سقط جنین در زنان بارداری که در روز ‪۲۰۰‬
میلی‌گرم یا میزان بیشتری کافئین مصرف می‌کنند دو برابر زنانی است که از
مصرف این محرک به کل اجتناب می‌ورزند

هیچ نظری موجود نیست: