درخت کاد هندی و بتل

شرح ابن بطوطه از فوفل کاد هندی و درخت بتل   .
قدمت استفاده از فوفل به هزاران سال قبل می رسد .ابن بطوطه در کتاب خود را جبع استفاده و کاشت درخت بتل و فوفل کاد هندی می نویسد .
درخت بتل همانند درخت مو و تاک است که انرا برای برگش می کارند و دانه ای ندارد .
برگ این درخت را بدور قطعه ای از میوه درخت کاد هندی پیچیده و انرا قبل از غذا می جویند تا اشتهایشان زیاد شود .گاهی به ان کمی گچ اضافه می کنند . فوفل همان دانه درخت کائ هندی است .
دانه کاد هندی دارای ماده شیمیایی ارهکولین است که می تواند باعث نشئگی و افزایش اب دهان و اثرات محرک مغری بشود .برگ درخت بتل هم باعث خوش بو شدن دهان می شود .ولی امکان ایجاد سرطان سیستم گوارشی با برگ بتل زیاد است .
درخت بتل و ممنوعیت مصرف برگ ان
فرهنگ استفاده از فوفل کاد هندی  و برگ بتل در بسیاری از کشورهای اسیا مثل کامبوج.تایلند .فلیپین .لائوس .ویتنام .اندونزی .میانمار و دیگر کشورها وجود دارد .و قدمت ان به سه هزار سال قبل می رسد .
بعلت جویدن برگ های درخت بتل امکان ایجاد سرطان دهان و مری وجود دارد به این علت به تازگی کشورهای حوزه خلیج فارس مانند امارات متحده عربی .دوبی .واردات و مصرف برگ درخت بتل را ممنوع کرده اند .

هیچ نظری موجود نیست: